Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ!

Τα σπυράκια είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Εμφανίζονται εκεί που δεν τα περιμένουμε και μας χαλάνε τη διάθεση, αφού ακόμα κι αν βάλουμε make up και concealer, αυτά επιμένουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Όχι πια! Δείτε μερικά tips που θα σας θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τα ενοχλητικά σπυράκια...

Μόλις εντοπίσετε λοιπόν ένα σπυράκι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να πάρετε ένα παγάκι, να το τυλίξετε σε μια πετσέτα και να το ακουμπήσετε πάνω στο σπυράκι για ένα 10λεπτο. Με αυτόν τον τρόπο το πρήξιμο θα φύγει, ενώ παράλληλα θα έχετε δράσει και κατά της φλεγμονής.
Στη συνέχεια, για να μειώσετε την κοκκινίλα και να καταπραΰνετε τον ερεθισμό, χρησιμοποιήστε λίγο κολλύριο για τα μάτια ή φυσικά δάκρυα (τα οποία θα βρείτε στο φαρμακείο), ρίχνοντας μερικές σταγόνες στο σημείο.
Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε αυτό που ξέρετε ήδη πολύ καλά. Καλύψτε το σημείο με ένα concealer ειδικό για σπυράκια και αφήστε το να το φροντίσει, έτσι ώστε να εξαφανιστεί μια για πάντα!

3 σχόλια:

  1. θα το εχω σιγουρα στα υποψιν! ευχαριστουμε για το τιπ!! γιατι ομως βοηθαει το κολλυριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΛΥΡΙΟ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΡΙΟ(ΑΛΑΤΙ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή